ورود کاربر

لطفا چند لحظه منتظر بمانید ...
درخواست شما با موفقیت ثبت شد. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.
ظاهرا مشکلی پیش آمده است. لطفا مجددا تلاش کنید.

برای سفارش محصول لطفا نام و شماره خود را وارد کنید تا با شما تماس بگیریم.

ثبت
دستگاه سورتر قهوه

دستگاه سورتینگ قهوه

این دستگاه توانایی سورت انواع مختلف قهوه را دارد. شباهت زیاد دانه‌های قهوه به اجسام خارجی و نیز تفاوت ظاهری جزئی بین قهوه سالم و خراب، کار سورت دانه‌های قهوه را پیچیده می‌کند. به همین دلیل جداسازی دانه های قهوه به روش سورتینگ رنگ چندان قابل استفاده نیست.
دستگاه سورتر آی‌سورتر توانسته است به کمک تجهیزات پیشرفته خود و استفاده از علم روز دنیا، به دقتی بی‌نظیر در سورت قهوه برسد. دستگاه آی سورتر، قهوه‌ ورودی را بررسی کرده و انواع عیوب ممکن در آنها را شناسایی کرده و محصولات قابل قبول را از سایر محصولات سورت می‌کند. دقت بالای دستگاه سورتر قهوه iSorter در بین سایر دستگاه‌های سورتینگ موجود منحصر به فرد است. این موضوع به افزایش بازدهی و سود تولید کمک زیادی می‌کند که برای تولیدکنندگان قهوه اهمیت بسیاری دارد.

اجزای دستگاه سورتر قهوه

مراحل سورت قهوه

وارد کردن قهوه به مخزن دستگاه

انتقال قهوه از مخزن توسط فیدر به ورودی سینی

عبور قهوه از مقابل دوربین ها و سنسورها و تشخیص سالم یا بی کیفیت بودن آنها

خارج شدن خرابی ها توسط اجکتور نیوماتیک

جمع آوری قهوه سالم در خروجی دستگاه سورتر

جدول مشخصات محصول

طول و ارتفاع دستگاه ۲۰۰cm*۲۰۰cm
عرض دستگاه برای هر شوت ۴۰cm
وزن دستگاه ۲۵۰ کیلوگرم
برق ورودی AC تک فاز
مصرف برق ۶۰۰ وات
مقدار محصول خروجی ۴۰۰ کیلوگرم در ساعت
دقت تشخیص ۹۹.۳٪
اندازه صفحه نمایش لمسی ۱۳.۳ اینچ
رابط کاربری آسان
کلید قطع اضطراری
تصویربرداری از تمام جهات
تشخیص با استفاده از پردازش تصویر
سیستم هوش مصنوعی

هر شوت یک واحد سورتینگ است. بسته به نیاز می توانید از چند شوت در کنار یکدیگر استفاده کنید.

انواع قهوه

انواع قهوه موجود در بازار

قهوه یکی از محبوب‌ترین نوشیدنی‌ها در سراسر دنیاست. انواع مختلفی از قهوه در دنیا موجود است. منطقه رویش قهوه و نژاد آن در تعیین کیفیت و نوع قهوه موثر است. معروف‌ترین انواع قهوه، عربیکا و روبوستا هستند. گیاه قهوه برای رشد به هوای گرم و مرطوب نیاز دارد. به همین دلیل عمده‌ترین تولیدکنندگان قهوه در دنیا کشورهای مجاور خط استوا، مثل برزیل، کشورهای آفریقایی و کشورهای جنوب شرق آسیا هستند.
قهوه به روش‌های مختلفی مصرف می‌شود. با تعیین نژاد گیاه مورد استفاده، میزان تفت دادن قهوه، طرز تهیه و موادی که به آن اضافه می‌شوند، انواع مختلفی نوشیدنی قهوه مثل اسپرسو، کاپوچینو، لاته، موکا و غیره تهیه می‌شود.
قهوه حاوی مقداری ویتامین و مواد معدنی و مقدار زیادی کافئین است. تحقیقات نشان داده است که مصرف قهوه تاثیرات مثبتی بر کبد، کیسه صفرا، کلیه، بهبود حافظه و جلوگیری از نقرص، سرطان، دیابت، پارکینسون و آلزایمر دارد.
از آنجا که دانه قهوه برای مصارف مختلف به طرز متفاوتی تهیه می‌شود، سورت قهوه باید برای هر مورد به صورت دقیق صورت گیرد.

قهوه عربیکا

قهوه عربیکا
عمده‌ترین نوع قهوه در دنیاست. خاصیت اسیدی بیشتری داشته و معمولا در کشورهای آمریکای لاتین کشت می‌شود.

قهوه روبوستا

قهوه روبوستا
دومین قهوه پرمصرف در دنیاست. این قهوه طعم تندتر و میزان کافئین بیشتری دارد. شکل قهوه روبوستا گردتر است و بیشتر در مناطق آفریقا و جنوب شرق آسیا کشت می‌شود.

قهوه لیبریکا

قهوه لیبریکا
حالت کشیده و براقی دارد و تولید آن خیلی کمتر از قهوه عربیکا و روبوستا است. قهوه لیبریکا یادآور بوی دود و چوب است.

قهوه اکسلکسا

قهوه اکسلسا
کمترین میزان تولید در بین انواع قهوه را دارد. طعم ترش و میوه‌ای دارد.

انواع ضایعات قابل سورت در قهوه

دستگاه سورتر قهوه iSorter می‌تواند انواع خرابی در قهوه را تشخیص دهد و از محصول نهایی جدا کند. پسته‌های بی‌کیفیت و خرابی‌ها شامل موارد زیر است:

قهوه با برشتگی نامناسب

برشتگی نامناسب
میزان برشته کردن (تفت دادن) قهوه باید دقیقا به اندازه‌ای باشد که برای تولید محصول مورد نظر نیاز است. دانه‌هایی که کمتر یا بیشتر برشته شوند، نامناسب هستند.

قهوه با آسیب خارجی

آسیب خارجی
انواع خرابی‌ها مثل آفت و حشرات یا خراب شدن در اثر نگهداری در شرایط نامناسب.

اجسام متفرقه موجود در محصول قهوه

اجسام متفرقه
سایر اجسام که به همراه قهوه وارد دستگاه شده‌اند.