ورود کاربر

لطفا چند لحظه منتظر بمانید ...
درخواست شما با موفقیت ثبت شد. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.
ظاهرا مشکلی پیش آمده است. لطفا مجددا تلاش کنید.

برای سفارش محصول لطفا نام و شماره خود را وارد کنید تا با شما تماس بگیریم.

ثبت
دستگاه سورتر خشکبار

دستگاه سورتینگ خشکبار

این دستگاه به گونه‌ای طراحی شده است که برای سورت انواع خشکبار مناسب است. با توجه به تنوع خشکبار، دقت تشخیص دستگاه اهمیت زیادی دارد که دستگاه سورتر iSorter توانسته است به کمک تجهیزات تصویربرداری پیشرفته خود و استفاده از علم روز دنیا، به دقتی بی‌نظیر در سورت خشکبار برسد. وجود هرگونه خرابی در خشکبار می‌تواند خطرات زیادی داشته باشد، مخصوصا اینکه در بسیاری از موارد خشکبار خراب ماده‌ای سمی به نام آفلاتوکسین درون خود دارد که ماده بسیار خطرناکی است.
دستگاه آی سورتر، خشکبار‌ ورودی را بررسی کرده و انواع عیوب ممکن در آنها را شناسایی کرده و محصولات قابل قبول را از سایر محصولات سورت می‌کند. دقت بالای دستگاه سورتر خشکبار iSorter در بین سایر دستگاه‌های سورتینگ موجود منحصر به فرد است. این موضوع به افزایش بازدهی و سود تولید کمک زیادی می‌کند که برای تولیدکنندگان خشکبار اهمیت بسیاری دارد.

اجزای دستگاه سورتینگ خشکبار آی سورتر

مراحل سورت خشکبار

وارد کردن خشکبار به مخزن دستگاه

انتقال خشکبار‌ از مخزن توسط فیدر به ورودی سینی

عبور خشکبار‌ از مقابل دوربین ها و سنسورها و تشخیص سالم یا بی کیفیت بودن آنها

خارج شدن خرابی ها توسط اجکتور نیوماتیک

جمع آوری خشکبار‌ سالم در خروجی دستگاه سورتر

جدول مشخصات محصول

طول و ارتفاع دستگاه ۲۰۰cm*۲۰۰cm
عرض دستگاه برای هر شوت ۴۰cm
وزن دستگاه ۲۵۰ کیلوگرم
برق ورودی AC تک فاز
مصرف برق ۶۰۰ وات
مقدار محصول خروجی ۴۰۰ کیلوگرم در ساعت
دقت تشخیص ۹۹.۳٪
اندازه صفحه نمایش لمسی ۱۳.۳ اینچ
رابط کاربری آسان
کلید قطع اضطراری
تصویربرداری از تمام جهات
تشخیص با استفاده از پردازش تصویر
سیستم هوش مصنوعی

هر شوت یک واحد سورتینگ است. بسته به نیاز می توانید از چند شوت در کنار یکدیگر استفاده کنید.

انواع خشکبار

انواع خشکبار قابل سورت موجود در بازار

خشکبار دسته‌ای از مواد غذایی است که از خشک کردن یا به عبارتی کاهش عمده آب موجود در میوه‌ها به دست می‌آید. استفاده از خشکبار سابقه چند هزار ساله در تاریخ بشر دارد. مزایای خشکبار آن را به یکی از باارزش‌ترین مواد غذایی تبدیل کرده است زیرا از لحاظ ارزش غذایی تقریبا با میوه تازه برابر است. طول مدت نگهداری و ماندگاری زیاد خشکبار یکی از مزایای عمده آن است.
خشکبار محصولات متنوعی را شامل می‌شود. بیشترین تولیدات خشکبار در دنیا مربوط به کشمش، آلو، خرما و انجیر است. بجز این موارد، میوه‌های دیگری مثل انبه، هلو، سیب، گلابی، توت، تمشک، کیوی و آناناس نیز به عنوان خشکبار استفاده می‌شود.
روش‌های مختلفی برای خشک کردن میوه‌ها وجود دارد: خشک کردن در معرض آفتاب، خشک کردن با سرما (فریز درایر)، خشک کردن با هوای خشک گرم و خشک کردن با امواج مایکروویو. خشک کردن با آفتاب روش مرسوم تولید خشکبار است اما روش‌های دیگر نیز بسته به کاربرد و هزینه مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ هر کدام از این روش‌ها در میزان ماندگاری و ارزش غذایی خشکبار تاثیر دارد.

کشمش خرما آلو خشک انجیر خشک

کشمش

خرما

آلو خشک

انجیر خشک

پسته و آجیل توت خشک سیب خشک قیسی

پسته و آجیل

توت خشک

سیب خشک

قیسی

انواع ضایعات قابل سورت در خشکبار

دستگاه سورتر خشکبار iSorter می‌تواند انواع خرابی در خشکبار را تشخیص دهد و از محصول نهایی جدا کند. انواع خرابی خشکبار بسته به نوع محصول، می‌تواند متفاوت باشد که باید در فرایند سورتینگ در نظر گرفته شود. خشکبار‌ بی‌کیفیت و خرابی‌ها شامل موارد زیر است:

محصول خشکبار له شده

محصول له‌شده
محصولاتی که در اثر فشار یا ضربه در جابجایی غیرقابل استفاده شده‌اند. له‌شدگی برای محصولاتی مثل خرما و انجیر به وجود می‌آید.

کرم خوردگی و وجود حشرات در خشکبار

کرم‌خوردگی و وجود حشرات
این مورد در خشکبار مخصوصا اگر به خوبی خشک نشده باشند یا در دمای مناسب نگهداری نشوند، بسیار شایع است.

اجسام متفرقه در محصول خشکبار

اجسام متفرقه
سایر اجسام که به همراه خشکبار وارد دستگاه شده‌اند.