ورود کاربر

لطفا چند لحظه منتظر بمانید ...
درخواست شما با موفقیت ثبت شد. همکاران ما به زودی با شما تماس خواهند گرفت.
ظاهرا مشکلی پیش آمده است. لطفا مجددا تلاش کنید.

برای سفارش محصول لطفا نام و شماره خود را وارد کنید تا با شما تماس بگیریم.

ثبت

دستگاه سورتینگ پسته

این دستگاه با به‌کارگیری تجهیزات پیشرفته تصویربرداری، پسته‌های ورودی را بررسی کرده و انواع عیوب ممکن در آنها را شناسایی کرده و محصولات قابل قبول را از سایر محصولات سورت می‌کند. دقت بالای دستگاه سورتر پسته iSorter در بین سایر دستگاه‌های سورتینگ موجود منحصر به فرد است. این موضوع به افزایش بازدهی و سود تولید کمک زیادی می‌کند که برای تولیدکنندگان پسته اهمیت بسیاری دارد.

مراحل سورت پسته

وارد کردن پسته به مخزن دستگاه

انتقال پسته ها از مخزن توسط فیدر به ورودی سینی

عبور پسته ها از مقابل دوربین ها و سنسورها و تشخیص سالم یا بی کیفیت بودن آنها

خارج شدن خرابی ها توسط اجکتور نیوماتیک

جمع آوری پسته های سالم در خروجی دستگاه سورتر

جدول مشخصات محصول

طول و ارتفاع دستگاه ۲۰۰cm*۲۰۰cm
عرض دستگاه برای هر شوت ۴۰cm
وزن دستگاه ۲۵۰ کیلوگرم
برق ورودی AC تک فاز
مصرف برق ۶۰۰ وات
مقدار محصول خروجی ۴۰۰ کیلوگرم در ساعت
دقت تشخیص ۹۹.۳٪
اندازه صفحه نمایش لمسی ۱۳.۳ اینچ
رابط کاربری آسان
کلید قطع اضطراری
تصویربرداری از تمام جهات
تشخیص با استفاده از پردازش تصویر
سیستم هوش مصنوعی

هر شوت یک واحد سورتینگ است. بسته به نیاز می توانید از چند شوت در کنار یکدیگر استفاده کنید.

انواع پسته

پسته دارای انواع بسیار متنوعی است که هر کدام از نظر ظاهری و نوع گیاه مشخصات خاصی دارند. انواع مختلف پسته خصوصیات ظاهری متفاوتی دارند و این موضوع باعث می‌شود که سورت آنها صرفا بر اساس رنگ یک نوع، برای انواع دیگر با مشکل روبرو باشد. دستگاه سورتر iSorter می‌تواند به راحتی برای انواع مختلف پسته مورد استفاده قرار گیرد. پسته در کشورهای زیادی تولید می‌شود اما عملا دو تولیدکننده اصلی پسته، ایران و آمریکا هستند. همچنین ایران بزرگترین صادرکننده پسته نیز هست. در ایران رقم‌های مختلفی از پسته تولید و ارائه می‌شود که معروف‌ترین آنها موارد زیر است:

پسته کله قوچی
اندازه‌ای نسبتا بزرگ دارد. درصد خندانی آن متوسط است و رنگ مغز و پوست آن کمی تیره‌تر از پسته فندقی است.

پسته احمدآقایی
حالتی کشیده و درصد خندانی زیاد دارد. مغز و پوست این پسته بسیار روشن است.

پسته فندقی (اوحدی)
این پسته اندازه‌ای نسبتا کوچک و گرد دارد. درصد خندانی پسته فندقی بالاست. رنگ مغز آن ارغوانی و رنگ پوست آن روشن است.

پسته اکبری
اندازه‌ای متوسط و درصد خندانی زیادی دارد. رنگ مغز آن تیره‌تر از موارد قبل و رنگ پوست آن کرمی تیره است.

انواع ضایعات قابل سورت در پسته

دستگاه سورتر پسته iSorter می‌تواند انواع خرابی در پسته را تشخیص دهد و از محصول نهایی جدا کند. پسته‌های بی‌کیفیت و خرابی‌ها شامل موارد زیر است:

پسته نخودو
پسته هایی که شکل نامناسبی دارند و از حالت طبیعی خارج شده‌اند.

پسته گو
پسته هایی که بخشی از پوسته نرم بر روی پوسته سخت باقی مانده است.

پسته دهان بست
پسته هایی که کاملا بسته هستند یا اینکه مقدار کمی باز هستند.

پسته لکه دار
وجود لکه‌های رنگی و تغییر رنگ در پسته یا پوست آن.

اجسام متفرقه
سایر اجسام که به همراه پسته وارد دستگاه شده‌اند.